Skip navigation

http://www.dwell.com/articles/all-clad.html

A rather mysterious cube rises up between thetrees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. A single slot window at the front is all that indicates that this is, in fact, a house. To those close to the commissioner and inhabitant, Ed Reeve, it has affectionately become known as Ed’s Shed.

sunken-house-exterior-street-view

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: